Utrljajte OVU smjesu na dio gdje želite ukloniti proširene vene i osloboditi se bolova u mišićima!

Nitko ne voli osjetiti bol. Ali, kao i većina stvari u životu, bol je neizbježna – pogotovo kako postajemo stariji. Kako starimo, naša tijela i mišići postaju slabiji i skloniji razvoju bola i naprezanja.

Naše vene posebno, mogu izgubiti elastičnost, nanoseći im da se protežu. Ventili u našim venama također postaju slabi i uzrokuju protok krvi od srca, a ne prema njemu. Kada se to dogodi, krv se skuplja u području tijela gdje se to dogodi (obično u nogama) i pritisak raste, što uzrokuje da naše vene postanu iznimno velike i upletene. To se zove proširenje vena.

Srećom, možemo učiniti nešto za liječenje boli i nelagoda u našim tijelima. Sljedeća smjesa za utrljavanje sadrži sastojke koji su poznati za liječenje virusa i olakšavanje bolova.

Sastojci:

1 dio stolisnik
1 dio cvjetova nevena
1 dio Gospina trava
1/4 dio đumbira
alkohol

Materijali:

staklenka

Napomena: Pokušajte zadržati omjer u skladu s onim što je gore navedeno, ali ako mislite da ste dodali malo previše ili ne dovoljno za nešto, ne uzrujavati se. Najbolji dio o ovom receptu je da  ne mora biti precizno.

Stavite stolisnik, neven i gospine trave u staklenku i dodati manju količinu đumbira.  Ulijte alkohola dok biljke ne budu u potpunosti pokrivene i neka odstoji ovako 2 do 3 sedmice.

Nakon toga procijediti sadržaj i staviti ga u novu bocu. Ako vam ponestan alkohola, možete dodati malo octa. Utrljajte na proširene vene, ili bolne mišiće. Učinite to jednom ili dva puta dnevno.

Trebali bi ga utrljajte prema srcu, jer to će vam pomoći učvrstiti i ton proširenih vena i poboljšava cirkulaciju krvi.

Možda Vas zanima?

Close