Napravite sami: Mast za otklanjanje bolova u zglobovima!

Super recept za pripremu masti kojom ćete liječiti bolne zglobove. Ne ograničavajte se samo na jedan tretman, nego ga ponovite 4-5 dana zaredom.

Efekt ćete osjetiti već nakon prvog nanošenja, ali ponavljajte tretman po potrebi.

Ova ljekovita mast priprema se od jednostavnih sastojaka, koje možete pronaći u gotovo svakoj kuhinji. Recept je veoma djelotvoran i pomaže već nakon prvog nanošenja. Kako se pravi ova ljekovita mast za bolne zglobove?

Svima nama su poznati bolni osjećaji u zglobovima. Obično bol osjećamo u koljenima, ramenima i laktovima. Osjećamo se slomljeno, a nakon četrdesete vjerujemo da je to propratna pojava starenja. No što kada se bolovi počnu javljati već u 25-oj ili 30-oj godini života?

Naravno, razloga može biti više poput traume, preopterećenja, lomova, artritisa, reume, no nećemo ići u tom smjeru nego ćemo vam predstaviti recept za izradu masti koja će vam uspješno otkloniti bolove.

Priprema ljekovite masti ide kako je opisano: Pripremite med, senf (najbolje je ljuti), sol i sodu bikarbonu. Od svega uzmite po 1 žlicu. Sve dobro promiješajte dok se smjesa ne sjedini. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. Dobili ste mast koja će ukloniti bolove.

Primjena masti: Bolno mjesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku vrećicu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati nekih 2 sata. Proceduru je najbolje raditi prije spavanja, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutro isprati.

Možda Vas zanima?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close